The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2019 // Sådan designer du til det smarte og forbundne hjem

Sådan designer du til det smarte og forbundne hjem

Arrangement

24-10-2019

Sådan designer du til det smarte og forbundne hjem

Design af smarte produkter til det forbundne hjem skaber nye og spændende udfordringer for producenter, som skal lære at tænke deres løsninger ind i digitale økosystemer, hvor tingene taler sammen og skaber merværdi for brugerne.

Vores huse får stadig flere smarte og forbundne produkter og services integreret. Denne udvikling giver nye muligheder for digitalisering af eksisterende produkter samt for at skabe ekstra værdi for brugeren, ved at udnytte muligheder for at forbinde services og anvende data. Vil din virksomhed være på forkant med, hvordan man designer ind i et digitalt økosystem, så skal du deltage på denne formiddag.

InnoBYG, InfinIT og Nordic IoT Centre inviterer til et seminar med nye ideer og inspiration, interessante cases og en unik mulighed for at finde ud af, hvordan din forretning kan blive en del af den smarte og digitale udvikling. Du vil blive præsenteret for den nyeste forskning, værktøjer og forretningsmodeller inden for design af smart homes og digitale økosystemer. Du vil møde en inspirerende virksomhed, som har formået at skabe værdifulde produkter til det smarte hjem.

Det er gratis at deltage, men deltagerantallet er begrænset. Pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Målgruppe

Eventet er for dig, som ønsker inspiration til at udvikle din virksomhed mod fremtidens smart home-marked. Det kan være, I så småt er i gang – men I kan også blot være interesserede i emnet og søge inspiration.

Det får du med hjem

Få svar på, hvordan din virksomhed kan agere i fremtidens forretningsmæssige og teknologiske økosystemer. Hør bl.a., hvordan I kan anvende data, danne nye partnerskaber og bruge nye forretningsmodeller.

 

Program


8.45-9.00: Velkommen

9.00-10.00: Smart home-teknologier og økosystemtanken – teknologiske udfordringer og muligheder
v. Morten Wagner, Nordic IoT Centre og Force Technology

10.00-10.30: Smart home-produkter – hvilke informationer kan vi indsamle, og hvilke giver værdi?
v. Jakob Bjerre, Develco

10.30-10.45: Kaffe

10.45-11.15: Nye forretningsmodeller og partnerskaber for smart home designs
v. Jørgen Rasmussen, Alexandra Instituttet

11.15-12.00: Workshop – hvordan din virksomhed kommer i gang

12.00: Frokost og netværk

 

 

Dato:
24. oktober kl. 08:30 - 12:30 May, date to be confirmed
Sted:
Univate, Emil Holms Kanal 14, 2300 København S, Lokale 25028
Pris:
Det er gratis at deltage. Dog faktureres et no-show-gebyr ved udeblivelse uden afbud
Arrangører:

Arrangementet afholdes af InnoByg, Nordic IoT Centre og InfinIT  i samarbejde med Industriens Fond i regi af Smart Home-projektet og hostes af Univate
 

Senior Research and Innovation Manager
+45 27 26 54 79
Njalsgade 76, 2300 København S
.