The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2019 // Stakeholdernetværk for det nordiske IoT-økosystem

Stakeholdernetværk for det nordiske IoT-økosystem

Arrangement

23-04-2019

Stakeholdernetværk for det nordiske IoT-økosystem

Få indflydelse på ny portal, der skal give dig viden og værktøjer til at udvikle IoT-baserede løsninger.

Arbejder du med IoT? Og har du allerede gjort dig erfaringer med udfordringer, barrierer og uudnyttede muligheder ift. udvikling af IoT-baserede løsninger? Så kom med på denne workshop.

På workshoppen vil vi gerne have dit input til udviklingen af én åben og lettilgængelig indgangsportal, hvor du kan hente hjælp og finde løsninger til de behov og udfordringer, der måtte opstå, når du udvikler IoT-baserede løsninger.

Vi ønsker at udvikle en indgangsportal med viden, værktøjer og services, der er maksimalt værdiskabende for jer som udviklere og aftagere af IoT-baserede løsninger – og som er letanvendelig i det praktiske arbejde.

Ved at deltage i workshoppen får du:

  • inspiration og indflydelse på, hvilke værktøjer og ydelser der udvikles til den nye indgangsportal
  • mulighed for at sikre, at portalen får værdi for jeres egen forretning
  • mulighed for at bidrage med en af de IoT-cases, der skal være en del af portalen

 


Læs mere, og tilmeld dig via InfinIT


Vi holder et tilsvarende arrangement i København den 11. april.

Om portalen

Alexandra Instituttet og Force Technology arbejder i fællesskab på et 2-årigt forsknings- og udviklingsprojekt, hvor vi skal styrke det nordiske IoT-økosystem. Projektet er den del af Nordic IoT Centre.

Vi arbejder på at udvikle én åben og lettilgængelig indgangsportal, hvor du som virksomhed eller offentlig aktør kan hente hjælp og finde løsninger på de forskellige behov og udfordringer, som du måtte støde på i udviklingen af nye IoT-baserede løsninger – hvad enten det er til intern brug, eller du bygger sensorer og dataopsamling ind i dine produkter til markedet.

Vores mål et at skabe værktøjer, der kan løse virksomhedernes medarbejdere fra trivielt og omkostningstungt håndarbejde.

Det er ligeledes målet, at indgangsportalen skal gøre det lettere for virksomheder eller offentlige aktører, der ønsker at udvikle IoT-løsninger, at komme i gang og finde de rette udbydere.

Dato:
23. april kl. 14:00 - 16:30 May, date to be confirmed
Sted:
Alexandra Instituttet A/S, Åbogade 34, 8200 Aarhus N, Lokale ADA-333
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Arrangementet er tilrettelagt af innovationsnetværket InfinIT i samarbejde med Alexandra Instituttet, FORCE Technology og it-forum.

Senior Research and Innovation Manager
+45 27 26 54 79
Njalsgade 76, 2300 København S
.