Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2018 // Techfestival: Affective Interaction Design at the End of the World

Techfestival: Affective Interaction Design at the End of the World

Arrangement

07-09-2018

Techfestival: Affective Interaction Design at the End of the World

Kom med til en spændende workshop, som vil udfordre interaktionsdesign ved at undersøge, hvilke former for affekt der skal til, for at få folk til at handle anderledes.

Innovationsnetværket InfinIT har slået pjalterne sammen med IT Universitetet og TechFestival og organiseret en spændende co-creation workshop om, hvordan man designer affektiv interaktionsdesign for ’The End of the World’ – the end of nature, end of culture, and end of the human. Dette er et forskningsområde som lektor Jonas Fritsch har beskæftiget sig med længe, og her på workshoppen får han selskab af interaktionsdesigner Daria Loi fra Intel Research.

Tilmelding sker via Techfestivals hjemmeside, hvor man skal købe armbånd til hele festivalen for at kunne deltage.

Et armbånd koster dog kun 218,74 kr, og så får du adgang til masser af spændende events i Kødbyen fra den 5. – 9. september.


Om InfinIT

InfinIT er et landsdækkende innovationsnetværk for it, der bevæger sig i midterfeltet mellem forskere og virksomheder. Formålet med netværket er at bidrage til, at virksomheder får adgang til den nyeste viden om it og hjælp til at anvende den, mens forskere får mulighed for at prøve viden af i praksis og få input til nye forskningsområder. InfinIT er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af: Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet

 

Dato:
07. september kl. 13:30 - 19:30 May, date to be confirmed
Sted:
Kødbyen, 1711 København
Pris:
218,74 kr
Arrangører:

IT Universitetet, Techfestival og InfinIT - Innovationsnetværk for IT

Senior Research and Innovation Manager
+45 27 26 54 79
Njalsgade 76, 2300 København S
.