Q&A Meetup

Arrangement

15-11-2018

Q&A Meetup

Kom til vores eksklusive Q&A Meetup, hvor du kan få 1:1 sparring med vores AI-specialister og få svar på dine spørgsmål om kunstig intelligens.

Hvad kan du forvente af denne formiddag?

Vi stiller skarpt på deltagernes udfordringer – af samme grund har vi kun sat ganske få billetter til salg. Og så kan du ovenikøbet tage en kollega med på samme billet.

Ud over et oplæg fra vores professor i kunstig intelligens, Anders Kofod-Petersen, står vores maskinlærings- og forretningsudviklingsspecialister til rådighed for dig, så du kan sætte fokus på dine ideer og problemstillinger. Du kan blandt andet møde Lasse Lidegaard og Jan Neerbek, der har hjulpet Digital Revisor og andre virksomheder med at bruge maskinlæring til nye løsninger og dermed forretningsmuligheder.

”Kunstig intelligens er en ny, vidunderlig værktøjskasse, som tillader os at gøre ting, der ikke har været praktisk mulige før. Kunstig intelligens er ikke et it-projekt. Det er forretnings- og organisationsudvikling med en stærk teknologisk komponent.”

Anders Kofod-Petersen, professor

Er dette arrangement relevant for mig/os?

Ja hvis du er i en virksomhed, der har set potentialet ved kunstig intelligens som et muligt vækstparameter. Specielt hvis du sidder du med ansvaret for forretningsudvikling og er klar på at udforske nye metoder for at sikre væksten?

Derfor skal du med til Q&A-session i kunstig intelligens:

  • Få inspirerende oplæg v/ professor i kunstig intelligens
  • Få testet dine ideer om kunstig intelligens
  • Få svar på store og små spørgsmål om kunstig intelligens
  • Mød andre virksomheder.

Vi huser Danmarks førende eksperter inden for digitalisering

Vores eksperter inden for kunstig intelligens har efterhånden hjulpet en del virksomheder med at effektivisere processer, optimere systemer og omsætte data til værdi. 

Når folk kommer til os og ønsker at vide, hvordan kunstig intelligens kan implementeres i deres forretning, tror mange, at det kræver meget mere, end det i virkeligheden gør. Det er for dyrt; det tager for lang tid... Men det er ikke nødvendigvis et kæmpe projekt, du skal sætte i værk.

Det kan du vende med os denne formiddag, hvor du kan blive klogere på, hvordan I kommer videre.

Tilmeld dig nu - der er begrænset antal pladser!

Dato:
15. november kl. 09:00 - 11:30 May, date to be confirmed
Sted:
Alexandra Instituttet, c/o Univate, Njalsgade 76, 2300 København K, mødelokale Community 4. sal
Pris:
799 kr. for to personer. Dig og kollega. Priserne er ekskl. moms.
Arrangører:

Alexandra Instituttet

Profilbillede af Marlene Thomsen
Marketing and Communications Manager
Kommunikation og Markedsføring
+45 27 28 48 01
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305
.