Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2018 // Besøg Grundfos, og oplev fremtidens produktion

Besøg Grundfos, og oplev fremtidens produktion

Arrangement

24-01-2018

Besøg Grundfos, og oplev fremtidens produktion

På MADE Virksomhedsbesøg åbner Grundfos dørene til deres produktion, hvor du bl.a. vil opleve, hvordan opsamling og brug af data fra produktionen bruges i kvalitetssikringen, hvordan 3D print giver værdi i både design og råvareeffektivitet, og hvordan Augmented Reality støtter medarbejderne i løbet af deres arbejdsdag.

Virksomhedsbesøget er særlig velegnet for dig, der søger inspiration til, hvor i produktionen der kan være gevinster ved at bruge nye digitale værktøjer og indsigt i, hvorledes disse teknologier integreres i dagligdagen. Du vil få inspiration til nye måder at arbejde med digitalisering og ny viden om de aktuelle forsknings- og udviklingsaktiviteter inden for området.

Grundfos har gennem 2017 arbejdet målrettet på at introducere nye, digitale produktionsredskaber. Det glæder os derfor at invitere til årets første MADE Virksomhedsbesøg i 2018, hvor Grundfos åbner dørene til produktionsområder og giver dig et indblik i visioner og arbejdet med udvikling af fremtidens fabrik.

Du vil i løbet af dagen blive introduceret til Grundfos’ overordnede vision og den fremgangsmåde, virksomheden har valgt i forhold til den digitale rejse. Du hører om pilotprojekter inden for Augmented- og Virtual Reality, Data Analytics og visualisering, Big Data, collaborative robots, og du møder den teknologiske oprustning indenfor Additive Manufacturing.

Grundfos har lært meget af at drive pilotprojekter og har bl.a. erfaret, hvordan AR- og VR-teknologi markant kan forkorte den tid, en virksomhed bruger på oplæring af medarbejdere. Det har også betydet en skarpere, målrettet investering i 3D-print, hvor det fleksible produktionsværktøj giver fordele. Både i forhold til design og råvare-effektivitet.

På virksomhedsbesøget får du også indsigt i, hvordan Grundfos’ målrettede brug af data fra produktionen giver bedre kort på hånden i forhold til eksempelvis kvalitetsstyring.

Læs mere om besøget i dette program - og på MADEs hjemmeside, hvor du også tilmelder dig.

 

 

MADE Digital er et samarbejde mellem 49 virksomheder, fem universiteter, Danak Industri samt tre GTS-institutter herunder Alexandra Instituttet, der med en samlet investering på 196 millioner kroner skal sætte fart på digitaliseringen og dermed sørge for at danske produktionsvirksomheder kommer med på den globale vækstbølge inden for smarte produkter.

Målet er at sørge for, at forskere og praktikere fra virksomhederne kan arbejde tæt sammen om at udvikle og implementere digitale løsninger, der er skræddersyet til danske produktionsvirksomheders særlige behov. Fra 2017 til 2019 igangsætter indsatsen 30 digitale forskningsprojekter inden for områder, hvor industrien efterspørger nye løsninger.

 

Dato:
24. januar kl. 09:00 - 16:30 May, date to be confirmed
Sted:
Poul Due Jensen Academy, Poul Due Jensens Vej 21, 8850 Bjerringbro
Pris:
Gratis for MADE-medlemmer. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gbyr på kr. 500 ekskl. moms
Arrangører:

MADE -  Manufacturing Academy of Denmark

Profilbillede af Kaj Grønbæk
Distinguished Scientific Advisor
+45 21 49 56 34
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 1. etage lokale 124
.