Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2018 // Co-creation workshop: EnergyLab Nordhavns showroom 2.0

Co-creation workshop: EnergyLab Nordhavns showroom 2.0

Arrangement

01-10-2018

Co-creation workshop: EnergyLab Nordhavns showroom 2.0

Vil du være med til at skabe oplevelsen af fremtidens energisystem?

EnergyLab Nordhavn søger virksomheder/organisationer/forskere, der har interesse i at deltage i udviklingen af et nyt showroom, der kan formidle fremtidens energisystem.

Har du viden om fremtidens smarte energi, og/eller kan du formidle kompleks viden på levende vis, skabe oplevelser, udforme udstillingsdesign, tænke i interaktive rum, skabe rammer for netværk og salg, få mennesker til at være kreative sammen?

Så inviteres du til en idéworkshop, hvor vi sammen udvikler forslag til udformningen af EnergyLab Nordhavns showroom 2.0. 

Efter idéworkshoppen vil der være mulighed for, at interesserede aktører kan gå sammen med partnerne i EnergyLab Nordhavn om at søge midler til virkeliggørelse af showroom 2.0.

På idéworkshoppen vil du

  • Møde partnerne i EnergyLab Nordhavn og høre om, hvordan de skaber fremtidens energisystem
  • Være med til at komme med ideer og forslag til den konkrete udformning af showroom 2.0
  • Få mulighed for at blive del af den partnerkreds, der søger penge til realiseringen af showroom 2.0.

Hvem kan deltage

Arrangementet er åbent for alle, men vi forestiller os, at du måske er interaktionsdesigner, digital developer/designer, oplevelsesdesigner, kommunikationsspecialist, antropolog, indretningsarkitekt, designer af interaktive rum, innovationsleder, facilitator, ingeniør og/eller partner i EnergyLab Nordhavn. Studerende er også velkomne. 

Vi forbeholder os dog ret til at udvælge deltagere efter deres kompetencer.

Om EnergyLab Nordhavn

Fremtiden skaber vi sammen i dag. I Nordhavn er lang række aktører allerede i fuld gang med at udvikle, implementere og afprøve fremtidens energisystem i virkeligheden (læs mere om EnergyLab Nordhavn). Det er noget, der er stor opmærksomhed omkring – og dagligt kontaktes partnerne af virksomheder, organisationer og delegationer, der vil ud og opleve fremtidens energisystem.

Partnerne har derfor skabt showroom 1.0, hvor man kan komme og se, hvordan Nordhavns energisystem folder sig ud. Det eksisterende showroom er placeret i et af Nordhavns pakhuse og består primært af en samling plancher. Hvordan kan denne viden formidles på en mere dynamisk og engagerende måde? 

Da showroomet allerede i dag er meget eftertragtet og besøgt af delegationer fra hele verden, ønsker partnerne at videreudvikle det og skabe et endnu bedre, mere inspirerende, engagerende og netværksskabende showroom – showroom 2.0. Showroomet er en del af et kontorfællesskab, E-Hub, som samler virksomheder, der arbejder med fremtidens energi og bæredygtig byudvikling. 

Om det nye showroom 2.0

Det nye showroom 2.0 har til formål

  • at være et naturligt mødested for Nordhavn som et centrum for bæredygtig byplanlægning og energiløsninger
  • at styrke samarbejde og skabe en platform for netværk, synergi og nye løsninger
  • øge salg og eksport

Det nye showroom 2.0 vil bl.a. opnå formålet ved

  • at vise udviklingen i EnergyLab Nordhavn – både hvad der virker, og hvad der er på vej, samt de udfordringer, der skal overvindes

I løbet af co-creation-workshoppen vil netop dette punkt blive udfoldet og konkretiseret.

Den primære målgruppe for det nye showroom 2.0 

Den primære målgruppe er professionelle, som arbejder med at skabe fremtidens energisystem. I forhold til formidlingen er det vigtigt, at den er tilgængelig for alle – hvis man er professionel inden for ét område, er man ikke nødvendigvis ekspert inden for et andet, hvorfor formidlingen ikke må være for snørklet, men den må heller ikke miste den tekniske detalje.

Dato:
01. oktober kl. 09:00 - 15:00 May, date to be confirmed
Sted:
EnergyLab Nordhavn, EnergyHub, Sundkaj 7, 2150 Nordhavn
Pris:
Det er gratis at deltage, og vi byder på lækker forplejning
Arrangører:

Co-creation-workshoppen er led i et miniprojekt, der har til formål at lave det indledende arbejde i forbindelse med showroom 2.0. Co-creation-workshoppen afholdes i samarbejde med Innovationsnetværket for Smart Energi og Invio – innovationsnetværket for Oplevelsesøkonomi.

Miniprojektet er finansieret af Innovationsnetværket Infinit og har følgende partnere: Alexandra Instituttet, By & HavnBalslev,  DTU Elektro, EnergyLab NordhavnKirt x Thomsen, NorthQUrban Help

Senior Research and Innovation Manager
+45 27 26 54 79
Njalsgade 76, 2300 København S
.