Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2018 // Blockchain giver nye forretningsmuligheder inden for FinTech og RegTech

Blockchain giver nye forretningsmuligheder inden for FinTech og RegTech

Arrangement

10-09-2018

Blockchain giver nye forretningsmuligheder inden for FinTech og RegTech

Bitcoins, bankverdenen, smarte kontrakter, supply chain, shipping, musikbranchen...

På dette arrangement får du indblik i Blockchains mange anvendelsesmuligheder. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan teknologien vil ændre et utal af brancher i de kommende år.

Innovationsnetværket InfinIT* inviterer i samarbejde med BrainsBusiness og Copenhagen FinTech til en eftermiddag, hvor vi stiller skarpt på Blockchain, FinTech og RegTech. Vi får besøg af to danske virksomheder, som skubber til grænsen for, hvad man kan med Blockchain og giver et indblik i, hvordan teknologien åbner op for nye globale forretningsmuligheder.

Dagens oplæg

Jens Warnez, Training Associate, Chainalysis: Kryptovaluta og compliance
Jens giver en kort introduktion til virksomheden ”Chainalysis”, deres formål, Blockchain-relaterede produkter, og hvordan de opererer indenfor områderne FinTech, RegTech og Blockchain generelt.
 
Kurt Nielsen, CEO, Partisia: Trading og data exchange
Med udgangspunkt i virksomhederne Partisia og Secata vil Kurt dele sine erfaringer med distribueret kryptografi, herunder Blockchain-løsninger inden for en bred ramme af fagområder og brancher.
 
Blockchain + FinTech: Paneldebat
I løbet af arrangementet får du også mulighed for at deltage i en paneldebat om de muligheder og udfordringer anvendelsen af Blockchain giver inden for FinTech og RegTech. I panelet sidder vores oplægsholdere samt repræsentanter fra branchen og forskningsmiljøet.

NB: ​Arrangementet foregår på engelsk.


Dette arrangement er en del af en række i efteråret 2018, hvor arrangørerne sætter spot på Blockchain ved tre arrangementer i Aalborg, Aarhus og København.

Vi inviterer nogle af Danmarks førende eksperter på området til at give dig en indføring i teknologiens muligheder og viser anvendelsespotentialerne gennem en række konkrete cases.

Arrangementerne vil desuden byde på branchespecifikke diskussioner, hvor du vil få mulighed for at diskutere potentialet i at anvende Blockchain i netop din branche.


InfinIT arbejder med videndeling, matchmaking og projektetablering mellem forskere og virksomheder, der har fælles interesser inden for it. Alexandra Instituttet er konsortiepartner i InfinIT.

Dato:
10. september kl. 12:30 - 15:00 May, date to be confirmed
Sted:
Copenhagen FinTech Lab, Applebys Pl. 7, 1411 København
Pris:
Det er gratis at deltage. Bemærk no-show gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved udeblivelse eller afmelding senere end kl. 12.00 den 7. september 2018.
Arrangører:

InfinIT – innovationsnetværk for IT i samarbejde med Brainsbusiness og Copenhagen Fintech

Kontakt
IT-byen Katrinebjerg

Åbogade 34

8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12
.