Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2018 // Meetup: Biomarkører og it

Meetup: Biomarkører og it

Arrangement

04-09-2018

Meetup: Biomarkører og it

Arbejder du med it-produkter og services, hvor biomarkører indgår som et vigtigt element? Er du del af en startup eller en lille eller mellemstor virksomhed? Har du brug for inspiration til, hvordan du kan videreudvikle på dine produkter og services, eller leder du efter muligheder for at udvide dit netværk af samarbejdspartnere?

Så kom til vores formiddagsmøde om biomarkører og it.

Eftermiddagen byder på inspirationsoplæg og netværksmuligheder for biomarkør- og it-virksomheder samt andre aktører med interesse for dette spirende vækstområde. Vi sætter fokus på tre felter, som virksomheder har vist interesse for i en rundspørge foretaget af InfinIT: 

  • CE-mærkning og hvad der skal til for at nå hurtigt igennem certificeringsprocessen
  • Anvendelse af machine learning til at skabe nye services
  • Sikker håndtering af følsomme data 

Med dette arrangement ønsker vi at skabe rammerne for, at virksomheder kan opdyrke relationer og potentielt spotte fremtidige samarbejdspartnere. På dagen vil der være rig mulighed for direkte sparring med teknologiske eksperter fra områder som embedded systems engineering, IoT, big data og business intelligence og sikkerhed.

Program

08:45 Registrering og morgenbrød
 
09:00 Velkomst og indsigter fra projektet ’Biomarkører som spirende vækstområde’
 
 
09:15 Oplæg v. Ole Winther professor i Data Science ved DTU Compute og genomisk bioinformatik ved Københavns Universitet/Riget
Ole vil fortælle om sit arbejde i FindZebra, en spinout-virksomhed fra DTU, der laver it-værktøjer, som hjælper læger med at diagnosticere sjældne sygdomme. Derudover vil Ole skitsere nogle af de muligheder, som brugen af maskinlæring og dyb læring giver. 
  
 
09:45 Oplæg v. Jacob Andersen, Senior Software/ICT Engineer, Alexandra Instituttet
Jacob vil fortælle om sine erfaringer med CE-mærkning af telemedicinske services, herunder også muligheder og udfordringer i forb. med klassificering af ’Software as a Medical Device (SaaMD)’.
 
10:15 Oplæg v. Nicola Dragoni, Associate Professor, DTU Compute
Nicola will tell us about Cybersecurity in the IoT Era and why we must make cybersecurity a top priority, preventing hackers from controlling our life, as we embark on our journey of connectivity, digital transformation and embedded A.I.
 
10:45 Pause med kaffe og frugt
 
11:00 Breakout session med mulighed for at gå i dybden med det tema, som optager dig mest
 
11:45 Oplæg v. Kasper Noer Andersen, InfinIT/Alexandra Instituttet
Muligheder for støtte til udviklingsaktiviteter og samarbejde
 
12:00 Netværk og frokost


Biopeople afvikler om eftermiddagen en workshop i samme bygning og på same etage, så frokosten bliver fælles med deltagerne til denne workshop. Hvis du har lyst til at deltage i Biopeoples workshop, kan du tilmelde sig direkte på deres hjemmeside

Dato:
04. september kl. 08:45 - 12:00 May, date to be confirmed
Sted:
Københavns Universitet, Mærsk tårnet, Blegdamsvej 3B, 2200 København, N Lokale 7.15.152
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

InfinIT – Innovationsnetværk for IT i regi af projektet Biomarkører som spirende vækstområde, der har til formål at fremme udvikling og anvendelse af biomarkører. Øvrige projektpartnere er BioPeople, Bioneer og Brandbase.

Profilbillede af Kasper Noer Andersen
Specialist Organisation Analyst
+45 26 83 80 44
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 332
.