Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2017 // Workshop: IoT og skærmløsninger

Workshop: IoT og skærmløsninger

Arrangement

02-03-2017

Workshop: IoT og skærmløsninger

Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut inviterer i regi af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi til seminar/workshop om IoT og skærmløsninger inden for sundheds- og velfærdsområdet.

Der findes i dag en række skærmløsninger til borgere og medarbejdere inden for sundhed og velfærd. Løsningerne dækker informationer til borgerne, hjælp til aftaler og medicin m.m. samt løsninger til medarbejdere vedr. medicin, personalefordeling, kapacitet på stuerne mv.

I løbet af de kommende 10 år forventes antallet af sensorer i vores omgivelser at stige eksplosivt og gøre, at potentielt det meste i vores omgivelser vil være forbundet til internettet – det såkaldte Internet of Things (IoT). Eksempelvis vil sensorer give medarbejdere information om, hvor hjælpemidler befinder sig, om hjælpemidlerne er defekte, eller det er ved at være tid til serviceeftersyn. Det vil give en række nye muligheder og udfordringer ved integration med skærmløsninger.

På seminaret/workshoppen vil vi diskutere de nye muligheder og lægge op til co-creation processer mellem leverandører og kommuner samt leverandør-leverandør samarbejder.

Seminaret/workshoppen henvender sig til leverandører af skærmløsninger og sundheds- og velfærdsteknologi samt kommunerne.

Nærmere program følger.

Kontakt

Anders Lyck Fogh-Schultz: alfs@teknologisk.dk
Gunnar Kramp: gunnar.kramp@alexandra.dk

Dato:
02-03-2017 13:00 til 17:00 May, date to be confirmed
Sted:
Alexandra Instituttet, Åbogade 34, 8200 Aarhus N, Ada-bygningen, Lokale 333
Pris:
Gratis (no-show gebyr 500 kr.)
Arrangører:

Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut i regi af Welfare Tech Innovationsnetværk for sundhed og velfærdsteknologi

Profilbillede af Gunnar Kramp
Senior Concept Developer
+45 23 66 97 29
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 338
.