Videnbro

Videnbro

Innovationsnetværk Service Platform inviterer til VIDENBRO – et udviklingsforløb for virksomheder, der vil arbejde målrettet med service.

Forløbet er målrettet ledere og innovationsansvarlige, f.eks. salgschefer, direktører, innovationschefer, marketingchefer, servicechefer, udviklingschefer, kundechefer eller produktionschefer.

Dato 09-10-2017 09:00 til 16-05-2018 16:00
StedTrinity Hotel & Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia (workshops). Desuden Masterclass i Aarhus eller København samt to netværksmøder (sted annonceres senere)
Arrangører

Innovationsnetværk Service Platform

Pris Pris 3.500 kr. plus moms for at deltage i tre workshopdage (inkl. middag den sidste dag), Masterclass med Simone Cicero under Service Week samt to netværksmøder i foråret 2018
Tilføj til kalender 09-10-2017 09:00:00 16-05-2018 16:00:00 40 Videnbro Kom i mål med servicestrategien Trinity Hotel & Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia (workshops). Desuden Masterclass i Aarhus eller København samt to netværksmøder (sted annonceres senere) Innovationsnetværk Service Platform alexandra@alexandra.dk DD/MM/YYYY

Er du klar til at co-create, designtænke og arbejde strategisk med videndeling sammen med et hold af førende videnspersoner og spændende virksomheder? Så kom med til VIDENBRO – et udviklingsforløb målrettet virksomhedsledere og innovationsansvarlige. 

Begreber som designtænkning, co-creation og tværfaglige samarbejder bliver ofte overskygget af begreber som disruption, big data og Industri 4.0. Begreberne – og ikke mindst metoderne og tilgangene bag – er dog stadig yderst relevante. De kan nemlig være det, der skal til, for at din virksomed når i mål med Industri 4.0-strategien eller får opsnappet de vigtigste elementer fra disruption-tendenserne. 

Vi har derfor samlet flere af vores samarbejdspartnere og eksperter fra universiteter og videnmiljøer og skabt rammerne for VIDENBRO-forløbet. Forløbet dykker ned i relevante temaer som datadrevet innovation og digitalt mindset, platformøkonomi og servitization. Vi sætter også fokus på de drivere, der skal sikre, at din virksomhed får succes med at føre strategierne ud i livet. 

Det får du

Forløbet består af tre workshopdage, en masterclass med Simone Cicero fra Platformdesign Toolkit samt to netværksmøder. Du har som virksomhed mulighed for at stille med en case, og gennem hele forløbet kan du få sparring af eksperter og netværke med andre virksomheder. Efter forløbet har du fået ny viden, konkrete værktøjer og handlingsplaner, så du kan optimere din serviceforretning. 

Mødedage

Workshop I: 9. oktober i Fredericia: Rammesætning og introduktion til metoder
Workshop II: 16. november i Fredericia: Arbejde med tre faglige temaer 
Workshop III: 4. december i Fredericia: Videre arbejde med metoder og temaer i et fremadrettet perspektiv

Masterclass: 7. november i Aarhus eller 8. november i København

Netværksmøde 1: 27. januar 2018
Netværksmøde 2: 16. maj 2018

Læs meget mere om VIDENBRO-forløbet og hvordan du ansøger om at deltage på på www.serviceplatform.dk.

I flyeren herunder kan du se flere detaljer om indholdet på de enkelte workshops.


Om Innovationsnetværk Service Platform
Service Platform er et landsdækkende netværk for samarbejde mellem virksomheder og forskere. Netværkets aktiviteter giver virksomheder adgang til de nyeste landvindinger inden for serviceinnovation. Formålet er at skabe vækst og beskæftigelse i danske virksomheders serviceforretning. Service Platform drives af 15 kernepartnerne fra universiteter, erhvervsakademier, GTS-institutter og videnmiljøer. Sekretariatet drives af Alexandra Instituttet og Tænketanken DEA. Læs om netværket på www.serviceplatform.dk.

Kontakt
Specialist Innovation Network Manager
+45 93 50 88 04
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage
Arrangementsarkiv
.