Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2017 // Nyt fra fronten: Unity, neurale netværk og kortdata

Nyt fra fronten: Unity, neurale netværk og kortdata

Arrangement

12-12-2017

Nyt fra fronten: Unity, neurale netværk og kortdata

Kom og få en praktisk introduktion til at arbejde med kortdata fra den virkelige verden, når vi fortæller i detaljer om vores erfaringer med at gøre Kortforsyningens højdemodel tilgængelig som et plugin til spilmotoren Unity.

Præcis og regelmæssigt opdateret kortdata danner i disse år basis for mange nye forretningsområder. Der arbejdes med enorme datasæt af svingende eller utilstrækkelig kvalitet og brugere, der forventer levende og responsive applikationer. Hør om vores arbejde med gpu programmering, shaders og c++ til javascript krydskompilering, og få et indblik i, hvad man kan forvente af tilgængelig kortdata anno 2017. 

Kortløsninger fra Google og Apple har sat barren højt, og den lavere kvalitet af offentlig tilgængelig kortdata skuffer ofter håbefulde kunder. Hør om hvordan vi i jagten på bedre data genskaber 3D geometry ud fra flade overflyvningsbilleder i 2D via neurale netværk.

Som afrunding vil vi diskutere, hvorvidt og hvordan det er muligt at etablere et åbent og tilgængeligt datasæt af en kvalitet, der kan konkurrere med propriotære løsninger fra internationale spillere. 

Oplægsholder

Magnus Koch arbejder som grafikingeniør hos Alexandra Instituttet og har bred erfaring med at tage ny forskning i praktisk anvendelse inden for realtidsrendering, gpu programmering og fysisk simulering. Derudover deltager en specialist fra Alexandra Instituttets AI-center.

Dato:
12. december kl. 17:30 - 19:30 May, date to be confirmed
Sted:
PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V
Pris:
Gratis for medlemmer af PROSA. 105 kr. for ikke-medlemmer
Arrangører:

PROSA

Profilbillede af Magnus Koch
Computer Graphics Engineer
+45 31 35 06 25
Njalsgade 76, 2300 København S
.