Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2017 // Skab de bedste rammer for vækst i detailhandlen

Skab de bedste rammer for vækst i detailhandlen

Arrangement

08-06-2017

Skab de bedste rammer for vækst i detailhandlen

Innovationsnetværk Service Platform, Dansk Erhverv, FDIH og Kommunernes Landsforening inviterer til detailhandelskonference, hvor vi sætter fokus på detailhandlen som vækstsektor.

Konferencen henvender sig primært til detailhandlere (fysiske butikker og e-handlere), kædeansvarlige, citychefer, chefer for handelsstandsforeninger, erhvervsfremmeaktører samt kommunale og regionale beslutningstagere.

Den samlede detailhandel har brug for bedre rammebetingelser – og du inviteres til at hjælpe med at skabe dem. Deltag i konferencen og lad os sammen finde initiativer, der kan skabe de bedste vilkår og rammer for vækst for detailhandlen.

Du kan være med til at præge udviklingen! Måske har du en strøtanke, en halvfærdig ide eller en gennemprøvet løsning, der blot skal finpudses? På konferencen får du mulighed for at give dit besyv med.

Ideer fra konferencen vil blive samlet i et idekatalog til Dansk Erhverv, som skal danne grundlag for en række politiske anbefalinger, der skal hjælpe til at udvikle de bedste rammer for vækst i detailhandlen – og ikke mindst udvikling for de mindre byer.

Program

  • Mød prisvindende og visionære detailhandlere, der fortæller om deres erfaringer med at skabe vækst i både fysisk butik og online forretning. 
  • Hør brancheorganisationers og kommuners bud på, hvad der skal til fra politisk side for at skabe bedre rammer for vækst i detailhandlen.
  • Deltag i tværfaglige diskussioner og bring dine egne ideer i spil som inspiration til Service Platform og Dansk Erhvervs arbejde for detailhandlen.

Se hele programmet på innovationsnetværk Service Platforms hjemmeside.


Om Innovationsnetværk Service Platform

Service Platform er et landsdækkende innovationsnetværk for samarbejde mellem virksomheder og forskere. Netværkets aktiviteter giver virksomheder adgang til de nyeste landvindinger inden for serviceinnovation. Målet er at skabe vækst og beskæftigelse i danske virksomheders serviceforretning. Service Platform er medlem af den danske klynge og netværksorganisation Cluster Excellence Denmark og har opnået et Silver Label hos European Cluster Excellence Management.
Service Platforms sekretariat drives af tænketanken DEA og Alexandra Instituttet. Læs mere om netværket på www.serviceplatform.dk.

 

Dato:
08-06-2017 09:00 til 15:30 May, date to be confirmed
Sted:
DGI Nordkraft, Teglgårdsplads 1, 9000 Aalborg
Pris:
500 kr. inkl. moms
Arrangører:

Dansk Erhverv, FDIH, Kommunernes Landsforening og Innovationsnetværk Service Platform

Profilbillede af Rikke Lillelund Wetterstrøm
Senior Innovation Network Manager
+45 51 18 11 82
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 338
.