Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2017 // Temamøde: Bliv klar til persondataforordningen

Temamøde: Bliv klar til persondataforordningen

Arrangement

21-11-2017

Temamøde: Bliv klar til persondataforordningen

Du kan bruge EU's persondataforordning til at styrke din virksomhed eller organisation. Ved hjælp af forordningen kan I få bedre styr på behandlingen af alle typer data og samtidig få opgraderet jeres it-sikkerhed, procedurer og processer. 

Kom til temamøde og få inspiration med hjem.

På temamødet har vi samlet nogle af landets dygtigste fagfolk, som står klar til at give dig et indblik i, hvordan persondataforordningen kan blive en fordel for din forretning. Mød bl.a. direktøren for datatilsynet, it-sikkerhedseksperter, jurister, den ansvarlige for persondataforordningen i en bank, samt formanden for Rådet for digital sikkerhed. Der bliver desuden paneldebatter og mulighed for at netværke og høre, hvordan andre virksomheder griber det an.

Målgruppe

Temamødet henvender sig især til dig, som er:

  • CEO, CIO, CXO eller teknologileder
  • Data Protection Officer, forretningsudvikler eller compliance-ansvarlig i en offentlig eller privat virksomhed
  • Forsker eller repræsentant for en interesseorganisation eller myndighed

Program

Læs hele programmet på InfinITs hjemmeside.

Det får du med hjem

Mød førende forskere og virksomheder, der vil dele ud af praktiske erfaringer med implementering af persondataforordningen. Du kan høre om andres udfordringer og får gode råd til, hvordan din virksomhed kommer i mål.

To af Alexandra Instituttets specialister, Mads Schaarup Andersen og Laura Lynggaard Nielsen fortæller i deres oplæg, hvad der tegner sig som hovedudfordringerne og kommer med nogle bud på, hvad der skal til for at hjælpe virksomhederne på vej.

De tager udgangspunkt i en analyse foretaget af Alexandra Instituttet, som afdækker hvilke tekniske og organisatoriske udfordringer danske virksomheder står med i forbindelse med implementeringen af persondataforordningen. Undersøgelsen er baseret på en række interviews med de ansvarlige for persondataforordningen i danske virksomheder..

Dato:
21-11-2017 10:00 til 15:30 May, date to be confirmed
Sted:
Aarhus Universitet Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C, AIAS, bygning 1631, lokale 101
Pris:
InfinIT medlemmer: 450 kr. ekskl. moms (normalpris 950 kr. ekskl. moms)
Arrangører:

Temamødet er arrangeret af ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber, InfinIT og Digital Society, Aarhus Universitet. 

Profilbillede af Laura Lynggaard Nielsen
Specialist Anthropologist
+45 40 17 65 53
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 332
.