Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2016 // Mød holdet bag samfundspartnerskabet DABAI

Mød holdet bag samfundspartnerskabet DABAI

Arrangement

27-05-2016

Mød holdet bag samfundspartnerskabet DABAI

Kom til åbningen og hør hvordan din virksomhed kan få gavn af DABAI og andre indsatser inden for big data

It er den mest centrale katalysator for innovation i samfundet. It skaber samtidig en kolossal vækst i mængden af opsamlet data fra kilder som produktions­apparater, internetbaserede systemer, smartphone-apps og sensorer i byer og bygninger. Det er den slags data, der udgør et stort uudnyttet potentiale for innovation og vækst i Danmark.

Innovationsfonden har igangsat et nyt samfundspartnerskab, Danish Center for Big Data Analytics driven Innovation (DABAI), som skal medvirke til, at Danmark tager en ledende rolle i at udnytte big data til at løse erhvervs- og samfundsmæssige udfordringer. Partnerskabet er det første af sin slags og samler stærke datalogiske kræfter med virksomheder og offentlige styrelser.

En række repræsentanter fra virksomheder og forskere fra universiteterne giver konkrete eksempler på tidligere projekter om big data, og hvad de fremover vil arbejde med i regi af DABAI. De vil også præsentere, hvordan din virksomhed kan få gavn af DABAI og andre indsatser inden for big data. Præsentationerne fokuserer på praktiske cases, som kan inspirere din virksomhed til at lave ny forretning med brug af data.

Se programmet for dagen her

Dato:
27. maj kl. 09:00 - 13:00 May, date to be confirmed
Sted:
IT-byen Katrinebjerg, Helsingforsgade 12, 8200 Aarhus N, Peter Bøgh Andersen Auditoriet
Pris:
Gratis
Arrangører:

DABAI

Profilbillede af Ole Lehrmann Madsen
CEO
Direktionen
+45 20 15 44 51
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 2. etage lokale 222
.