Smart City Hackathon

Arrangement

29-05-2015

Smart City Hackathon

Erhvervsstyrelsen inviterer med Alexandra Instituttet og en række partnere til Smart City Hackathon 2015 i København.

Det bliver din mulighed for at netværke på tværs af virksomheder, studieretninger, kompetencer og interesser!

Datadreven vækst

Smart City Hackathon 2015 sætter it-folk, forretningsudviklere, forskere, studerende, virksomheder, iværksættere og domæneeksperter stævne omkring udviklingen af prototyper og koncepter, som kan danne grundlag for datadreven vækst i erhvervslivet.

Vi efterlyser en bred vifte af problemknusere - eksempelvis ingeniører, udviklere, designere og kommunikatører. Udover at give smart cities en hjælpende hånd, er hackathon din mulighed for at netværke på tværs af virksomheder, studieretninger, kompetencer og interesser.

Erhvervsstyrelsen er hovedsponsor under dette hackathon, hvor fokus er på smart citites, open & big data.

Formålet er at arbejde med og omkring spørgsmål som:

  • Hvad er en smart city?
  • Hvad er open og big data?
  • Hvordan laver man penge på disse?
  • Hvilke udfordringer og muligheder er der inden for disse områder?

Netværk med frontrunnere!

Hackathonet er et netværksarrangement, hvor du får mulighed for at møde de førende organisationer i Danmark, der forholder sig til smart cities og big & open data. Derudover får du mulighed for at arbejde sammen med konkurrenter og samarbejdspartnere, og du får inspiration til, hvordan du navigerer i smart city komplekset.

Pitch din case!

Vi vil have foruddefinerede cases leveret af partnerne, som vi pitcher indledningsvist under selve hackathonet. Derudover vil det også være muligt for deltagere at stille sig op og pitche egne ideer, som andre kan koble sig på. Man vil få 1 minut til at pitche sin ide.

Vind præmien!

Som afslutning på hackathonet vil vi afholde en pitching session, hvor alle aktive deltagere får mulighed for at vise, hvad de har arbejdet med, og vores jury får mulighed for at få et indblik i de projekter, den skal vurdere 

Bliv partner!

Ønsker du at blive partner på arrangementet og få mulighed for at præsentere din problemstilling, kontakt da Rasmus Bækby. Partnerskab koster 25.000 kr. ekskl. moms og giver en række fordele.


Partnere


          

          

         

 


 

Dato:
29. maj kl. 09:30 til
30. may kl. 17:00
May, date to be confirmed
Sted:
KEA, Guldbergsgade 29N, 2200 København N
Pris:
Det er gratis at deltage men tilmelding er nødvendig. Forplejning er inkluderet. BEMÆRK VENLIGST: Afbud senere end 1 uge inden arrangementet vil medføre opkrævning af 500 kr. i gebyr.
Arrangører:

Alexandra Instituttet
Erhvervsstyrelsen

Profilbillede af Rasmus Bækby
Senior Digital Business Strategist
+ 45 40 35 40 66
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 335
.