Aarhus Data Drinks

Arrangement

24-10-2013

Aarhus Data Drinks

I løbet af foråret 2013 har en række kodere, programmører, offentligt ansatte, designere, akademikere, iværksættere og studerende mødtes over en øl for at diskutere spændende cases og scenarier om Åben Data i Aarhus. Efter en lang sommerferie er Aarhus Data Drinks tilbage. Kom forbi til en snak om Åben Data. Den første øl - den giver vi!

Formålet med Aarhus Data Drinks er at skabe et uformelt community centreret omkring Åben Data i Aarhus.

_Denne gang vil en række repræsentanter fra Smart Aarhus være til stede og fortælle om, hvordan Smart Aarhus skal gøre Aarhus by smartere - blandt andet via åben data.

Der vil også være en repræsentant fra odaa.dk-platformen. Så sidder du inde med tekniske spørgsmål eller kommentarer, så er det endelig med at dukke op.

Derudover vil en konkurrence blive lanceret - mere info til selve arrangementet!

Der er lavet en facebook-event, som du gerne må tilmelde dig (men det er ikke et krav).

Desuden er du velkommen til at synes godt om Aarhus Data Drinks her.

 

Om Aarhus Data Drinks

Aarhus Data Drinks er et fællesskab centreret omkring åben data. Vi er en samling af kodere, offentligt ansatte, designere, akademikere, entreprenører og studerende. Vi vil gerne have, at alle byens aktører lige fra kommunen, til den private virksomhed, til forsyningsvirksomheden, til borgeren skal indse potentialet af åben data.

Vi mødes og drikker en øl - for vi tror på, at vi ved at mødes kan forbinde og udforske mulighederne sammen inden for åben data. Vi vil gøre mere data tilgængeligt og skabe eksempler, der vil få andre statslige organisationer til at indse potentialet i åben offentlig data.

Vores mission er at få samlet så mange af byens aktører, der kunne være interesseret i at arbejde med åben data/ som allerede arbejder med åben data. Sammen vil vi tilgængeliggøre mere data og skabe eksempler, der vil få andre statslige organisationer til at indse potentialet i åben offentlig data.

Aarhus Data Drinks er sponsoreret af Alexandra Instituttet A/S.

Dato:
24. oktober kl. 04:00 til
01. january kl. 01:00
May, date to be confirmed
Sted:
Fair Bar, Nørre Allé 66, 8000 Aarhus C
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Alexandra Instituttet A/S

Kontakt
IT-byen Katrinebjerg

Åbogade 34

8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12
.