Alexandra Instituttet A/S // Om os // Medarbejdere // Marlene Nybro Thomsen

Marlene Nybro Thomsen

Jeg er chef for Alexandra Instituttets kommunikationsafdeling. Et dejligt sted at være. Og der er nok at fortælle!

Mit arbejde består i at formidle vores ekspertiser og aktuelle historier samtidig med at opbygge et stærkt brand for Alexandra Instituttet. Det er min overbevisning, at det kræver en tæt tilknytning til mine specialistkollegaer og direktionen så kommunikationsafdelingen afspejler og udvikler vores kernefortælling.

I praksis betyder det, at jeg både har mine daglige gang blandt instituttets medarbejdere og kommunikationsafdelingen. 

Alexandra Instituttet rummer så mange gode historier og interessante mennesker, som kan noget helt unikt. Når alle disse kompetencer bringes i spil, kan vi virkelig tilbyde samfundet noget helt ekstraordinært. Det skal vi fortælle resten af verden. Og det er her vores afdeling kommer ind i billedet. Vi kan vinkle, skære til og udfordre dét, som kan virke selvfølgeligt.

Lidt om uddannelse 

Jeg er uddannet cand.it. ved Aarhus Universitet i 2004 med BA i Statskundskab. Min kandidatoverbygning er primært fokuseret omkring informations- og medievidenskab.

Lidt historie 

Jeg har været tilknyttet Alexandra Instituttets kommunikationsafdeling siden 2004. De første år arbejdede jeg primært på kommunikative opgaver i relation til dissemination af EU-projektet ”PalCom” på Datalogisk Institut, Aarhus Universitet, og senere @aGlance. Siden 2007 har jeg udover projektrelateret kommunikation på Datalogisk Institut været ansat i Kommunikationsafdelingen.

Foto: Jesper Voldgaard til Caretech årsrapport

Jeg arbejder på at gøre kommunikationsafdelingen til en driftsikker, parat og effektiv afdeling, der giver Alexandra Instituttet synlighed udadtil og sammenhæng indadtil.

K&S har altid gang i en masse spændende projekter. Lige nu handler det meget om at fortælle om vores satsning inden for big data.

 

 

 

 

Mine kompetencer er inden for kommunikation og formidling:

  • Udarbejdelse af kommunikationsstrategi – og indsats
  • Journalistisk arbejde
  • Projektsamarbejde
  • PR-kampagner
  • Forskningsformidling
  • Organisationsanalyse

Foto: Mads Aarup

 

 

Jeg er selv blevet anbefalet: ”I andres brød” af Jens Otto Kjær Hansen, der omhandler kommunikationsmedarbejderens ofte splittede og noget pressede – men spændende – rolle.
Kan bestemt anbefales en sen nattetime...

Desuden har tunge drenge som Niklas Luhmann, Anthony Giddens og McLuhan inspireret mig i mit kommunikationsarbejde. 

Og forresten: Vi arbejder hele tiden på at holde vores beskrivelse af instituttets mange ekspertiser up-to-date - læs vores seneste version om hvad vi laver her

Eller i vores nyhedsbreve der hver måned byder på nye aktuelle temaer

Kontakt
Marketing and Communications Manager
Kommunikation og Sekretariat
+45 27 28 48 01
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305
Links
Arrangementer